Filosoful Mihai Sora, care a implinit in noiembrie 101 ani si este unul dintre participantii obsinuiti ai protestelor #rezist, i-a felicitat miercuri pe protestatarii din fata sediului PSD din Sibiu si a avertizat ca "daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie".

Filozoful Mihai Sora i-a felicitat, pe pagina sa de Facebook, pe sibienii care protesteaza de peste 50 de ore fara oprire.

"Ieri o ordonanta, azi un amendament, maine o lege in toata regula.

Dragi prieteni,
daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie. Iar, atunci cand copiii si nepotii va vor intreba „Unde erai in zilele acelea?“, sa le raspundeti cinstit: „Eram acasa, la caldura!“

PS: Multumesc, Sibiu! La Bucuresti suntem mai singuratici…", a scris el, pe reteaua sociala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.