"Dacian Ciolos vrea un partid politic in Piata Victoriei, Ludovic Orban incearca sa fie popular in Piata Victoriei. Nu cred ca acolo este locul acestor politicieni, ci mai degraba in Parlament, unde au oameni care pot sa exprime opinii politice", sustine Robert Cazanciuc fostul ministru al Justitiei
"Prezenta lui Dacian Ciolos si a altor politicieni aseara, la manifestatie, arata ca un turnesol adevarata fata a confiscarii de catre partidele politice a unor manifestari civice. Sunt unii oameni care au unele credinte, altele decat avem noi poate, si-au ales sa manifeste in spatiul public un drept fundamental. Din pacate, cineva a venit pe aceasta buna credinta si incearca sa o confiste cu orice pret (...) Manifestarea civica e un lucru, manifestarea politica e alt lucru, mai ales cand nu e asumata", a declarat senatorul PSD, citat de digi24.ro.

"In mod cert aceasta confiscare nu face bine manifestarii civice in spatiul public. Am vazut zilele trecute, in perioadele anterioare, cand oamenii din piata au inlaturat politicieni spunand ca e o confiscare a manifestarii civice, nu au inteles cei care au fost ieri in Piata Victoriei, ca acest lucru nu poate fi confiscat. Au alte instrumente politicienii sa arate ca nu sunt de acord, pot sa fie parte unei dezbateri parlamentare", a completat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.