Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca persoanele care vorbesc de anticipate sunt "copii". Senatorul nu crede ca ar exista vreun politician responsabil care sa poata spune ca in Romania se pot organiza alegeri anticipate, noteaza jurnalul.ro.

"Cei care vorbesc de alegeri anticipate sunt copii. Nu cred ca este vreun politician responsabil care poate spune ca in Romania se pot organiza alegeri anticipate, la un an dupa victoria rasunatoare a PSD. Va spun ceva, ma tem ca ar castiga tot PSD si tot cu scor mare. Pentru ca masurile pe care le-au luat satisfac clientela lor.

Clientela lor e multumita, clientela lor e nepasatoare la legile justitiei, clientela lor ii sustine si ii voteaza chiar daca sunt in puscarie sau arestati (...) Am vrut de doua ori in cele doua mandatele mele sa vad daca putem organiza alegeri anticipate. Conform Constitutiei, nu se poate, decat daca intregul Parlament ar demisiona. Altfel nu se poate", a sustinut presedintele PMP la B1TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.