Ministrul Agriculturii, Petre Daea, atrage atentia ca cercetarea din agricultura romaneasca a fost serios afectata in ultima perioada avand in vedere ca dezvoltarea centrelor de cercetare a fost ignorata.

"Eu am ochi in frunte, nu in ceafa. Privesc doar spre viitor, nu spre trecut. (...) Toate unitatile de cercetare trebuiau reorganizate. In perioada 2009-2017, din 52 de unitati, doar trei au avut HG. Cum vrei sa mearga cercetarea, cand varful de lance al cunoasterii este neutralizat de lipsa de interes?", a declarat Daea la prezentarea bilantului anual al Ministerului Agriculturii.

Ministrul Agriculturii a tinut sa precizeze ca institutia a reusit sa faca toate HG-urile in acest an. O parte dintre acestea au fost publicate in Monitorul Oficial, iar altele se afla in analiza si urmeaza sa fie publicate, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.