Dupa datele publicate vineri de Institutul National de Statistica (INS), prim-ministrul Mihai Tudose sustine ca dispare inca un mit privind scaderea investitiilor in economie.

"Inca un mit dispare astazi privind scaderea investitiilor in economie. Potrivit INS, investitiile nete din trimestrul III au fost cu 10,3% mai mari fata de aceeasi perioada a anului 2016. De asemenea, investitiile din primele 9 luni ale anului 2017 au fost in crestere cu 3,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

Sper ca cei care vad numai dezastre sa dea dovada de mai multa responsabilitate, iar atunci cand afirma ceva sa puna lucurile in context. Anul 2016 a fost un esec din punct de vedere al proiectelor demarate, lucru ce a dus la cheltuieli publice reduse pentru investitii in primele luni din 2017, dar am reusit sa recuperam acest lucru", a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Datele publicate de INS arata ca investitiile nete in economia nationala au crescut cu 10,3% in al treilea trimestru al anului in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, scrie bursa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.