Dupa ce a criticat limbajul folosit de senatorul PSD Serban Nicolae, presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii nu vor mai participa la emisiuni si dezbateri publice la care acesta va fi invitat.
"Stiti foarte bine ca am solicitat conducerii PSD excluderea lui Serban Nicolae din partid. Nu poate fi acceptat acest mod grobian, violent. Nu este acceptabil ca in societatea romaneasca sa existe astfel de atitudini marlanesti, mitocanesti si astfel de exprimari profund jignitoare. In cazul in care PSD nu se desparte de Serban Nicolae, inseamna ca isi asuma public atitudinea lui. Inseamna ca se desparte definitiv de tot ce inseamna bun-simt, educatie, sapte ani de acasa, civilizatie in viata publica", a spus Orban, citat de hotnews.ro.

"In ceea ce ne priveste pe noi, niciun reprezentat al PNL nu va participa la nicio dezbatere publica si la nicio emisiune la care va participa acest individ. De asemenea, la Senat grupul PNL va solicita sanctionarea lui", a completat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.