Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj la aflarea vestii ca Regele Mihai s-a stins din viata.

"Poporul roman se desparte indurerat de Regele Mihai, un model de moralitate si demnitate pentru romani, o personalitate care a marcat puternic istoria Romaniei.

Ii vom simti mereu lipsa, cu atat mai mult anul viitor, atunci cand vom celebra Centenarul Marii Uniri de la 1918, un moment cu o semnificatie deosebita pentru natiunea noastra.

Amintirea Majestatii Sale va ramane mereu vie.

Condoleante Casei Regale a Romaniei, va suntem alaturi si va asiguram de intregul nostru sprijin. Dumnezeu sa-l odihneasca!

«Prima noastra datorie astazi este sa ne amintim de toti cei care au murit pentru independenta si libertatile noastre, in toate razboaiele pe care a trebuit sa le ducem si in evenimentele din Decembrie 1989, care au daramat dictatura comunista. Nu putem avea viitor fara a respecta trecutul nostru» (Regele Mihai, discurs in Parlament in 2011)", a scris Mihai Tudose pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.