Mihai Chirica, primarul Iasiului, este de parere ca nu este nevoie de un miting PSD si ca Liviu Dragnea ar trebui indepartat de la conducerea partidului.

Chestionat daca ar fi necesar un miting PSD impotriva statului paralel, edilul a spus pentru RFI: "Raspunsul este evident nu, pentru ca nu avem inca o definitie a statului paralel. Ma consider totusi un om care a mai citit cateva carti de-a lungul carierei mele si vietii mele si n-am gasit inca o definitie clara a statului paralel, ca sa vad motivul pentru care sa protestam. De regula, orice manifestatie publica, indiferent daca este politica sau nu are un scop, in a atrage atentia asupra unui lucru concret, care poate fi definit si inteles de cealalta parte a populatiei, care nu participa la acea manifestatie, dar care ar putea afla ca exista o problema undeva. In situatia de fata nu vad fata de ce protestam sau fata de ce ar trebui sa protestam, ca sa atragem atentia opiniei publice".

"PSD ar trebui sa-l indeparteze de la conducerea partidului pe Liviu Dragnea, pentru ca este nociv, a reusit sa vicieze si dogmatic, dar si administrativ acest partid. Nu asistam decat la iesiri explozive si lipsite de continut din partea unor fosti lideri ai Partidului Romania Mare", a mai spus el, citat de bursa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.