Rovana Plumb este de parere ca nu este normal sa se dea o "serie intreaga de declaratii" din partea premierului Mihai Tudose care nu coincid cu pozitii ale altor colegi de partid.

"Intotdeauna sunt de partea PSD. (...) Sincera sa fiu, nu mi se pare normal sa se dea o serie intreaga de declaratii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu pozitiile pe care le au colegii sau colegele noastre", sustine deputatul PSD.

Chestionata daca Mihai Tudose ar putea avea aceeasi soarta ca a fostului premier Sorin Grindeanu, raspunsul Rovanei Plumb a fost: "Asta se va decide in partid. Nu pot eu sa spun in momentul de fata ce se va intampla".

"Important este ca romanii au nevoie de stabilitate, de liniste. Eu cred ca perioada scandalurilor trebuie sa se sfarseasca o data si nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violenta. Ceea ce s-a intamplat zilele trecute mi se pare anormal intr-o societate democratica. Lucrurile au degenerat, nu mi se pare normal ca, atunci cand o autoritate publica decide sa organizeze un eveniment si are toate autorizatiile legale, sa nu fie respectate prevederile legale",
a subliniat ea, citata de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.