Senatorul Claudiu Manda, lider al organizatiei PSD Dolj, estimeaza ca la mitingul organizat pe 9 decembrie, la Craiova, vor fi prezente 30.000 de persoane.

"Din cate am inteles, sunt foarte multe organizatii judetene care vor face (astfel de mitinguri - n.r.). Nu pot sa va spun, pentru ca nu am eu o astfel de lista. Pot sa va spun clar ca noi la Dolj stabilisem initial pentru ora 17,00, a ramas ora 15,00, ca sa ne sincronizam si cu alte organizatii judetene. La Dolj ne asteptam sa fie, probabil, in jur de 30.000 de oameni. (...) La intalnirea la care am fost - sapte-opt presedinti de organizatii - acolo toata lumea a spus ca intentioneaza sa organizeze miting si am stabilit ora 15,00", a precizat el, luni, la Palatul Parlamentului.

Senatorul a aratat ca fiecare organizatie judeteana are libertatea sa aleaga tema. Potrivit acestuia, filiala de Dolj s-a ocupat deja si de partea de promovare.

"Pe de o parte, sa vedem daca sunt oameni care ne sustin si pe noi - vreau sa spun ca la Craiova au fost in jur de 700 de persoane mobilizate de cei de la USR si PNL in piata - acum vrem sa vedem daca sunt oameni in Craiova si tot judetul Dolj care considera ca aceia care sunt in piata le reprezinta punctul de vedere sau nu. In plus, sunt destul de multe abuzuri impotriva carora vor protesta colegii nostri. (...) Credem ca e momentul ca oamenii sa spuna: 'Ajunge, am inteles, am vazut ce tot se striga in piata'. Credem totusi ca tara asta trebuie sa fie o tara normala in care Parlamentul sa legifereze, Guvernul sa guverneze si in care fiecare sa isi faca treaba",
a spus el.

Manda: Nu a fost luata o decizie privind obligativitatea organizarii mitingurilor

Initiativa a venit din partea presedintilor de organizatii judetene, subliniaza el.

"Domnul Dragnea nu s-a impotrivit. Au fost colegi care au spus ca doresc sa faca. A fost o discutie daca se organizeaza sambata sau duminica si a ramas sambata. (...) Nu a fost presedintele organizatiei de Bucuresti la acea intalnire", a mentionat el.

Totodata, acesta a estimat ca este posibil ca un astfel de miting sa fie organizat inclusiv la Braila, scrie Agerpres.

"Nu am cum sa anticipez eu pozitia premierului. Nu cred ca va fi impotriva. Am vazut declaratia despre mitingul de la Dolj. A fost o forma de a nu raspunde la intrebare, e in regula, dar eu cred ca exista posibilitatea sa fie miting inclusiv la Braila",
a precizat Manda.

Pe 27 noiembrie, senatorul social-democrat Claudiu Manda a anuntat ca la Craiova urmeaza sa fie organizat un miting pentru a se vedea in ce masura populatia sustine Guvernul si masurile aplicate de acesta.

Citeste si:
Ce e bine să știi dacă vrei să te muți în Craiova
Ce e bine să știi dacă vrei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.