Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca "sunt unii care confunda parteneriatele cu slugarnicia" si ca Romania "trebuie sa ramana a noastra".
"Eu cred ca, daca poti, daca ai parghii, daca cei care voteaza ti-au dat posibilitatea sa poti sa faci ceva pentru tara, e bine sa faci ceva care sa ramana, indiferent de consecinte, de consecinte personale. Am vorbit de suveranitate pentru ca mi se pare ceva foarte sfant. Sunt, din pacate, unii care confunda parteneriatele cu slugarnicia. Este important pentru romani, pentru fiecare roman, sa nu uitam ca avem o obligatie pentru inaintasii nostri, avem o obligatie pentru copiii nostri, ca aceasta tara sa fie mandra, sa fie dezvoltata, romanii sa traiasca mai bine si sa fim suverani. Sa nu uitam, totusi, ca Romania este a noastra si trebuie sa ramana a noastra", a spus Dragnea la Romania TV.

Declaratia a fost facuta dupa un eveniment organizat la Primaria Capitalei, unde trei militari romani, raniti in Irak si Afganistan, au primit titlul de cetatean de onoare al orasului, noteaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.