Presedintele PNL, Ludovic Orban, care a participat vineri la parada de la Arcul de Triumf, a declarat ca rivalitatile trebuie uitate de Ziua Nationala, cu referire la faptul ca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, nu au fost prezenti in tribuna oficiala.

Despre absenta de la parada a lui Tariceanu si Dragnea, liderul PNL a aratat ca este decizia acestora.

"Imi pare rau, de Ziua Nationala trebuie sa uitam de rivalitati, de ceea ce ne desparte, sa ne aducem aminte ca suntem o natiune", a adaugat Orban.

Totodata, el a remarcat faptul ca la parada au fost prezentate echipamente militare noi.

"A fost o parada interesanta, cu utilaje noi in cadrul diferitelor arme, am vazut diferite piese noi in dotare si avand in vedere ca ne-am angajat sa alocam 2% din PIB pentru inzestrare, paradele din urmatorii ani vor fi din ce in ce mai interesante", a afirmat presedintele PNL.

El s-a declarat placut surprins de prezenta numeroasa a romanilor la defilarea fortelor, desi ziua nu a fost "una prietenoasa".

Orban le-a transmis romanilor sanatate, fericire, bucurii si toate "cele rele sa se spele si cele bune sa se intample". El a precizat ca va participa la receptia organizata de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, scrie Agerpres.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.