"1 Decembrie inseamna, inainte de toate, solidaritate", arata ministrul de Interne, Carmen Dan, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, potrivit stirileprotv.ro.

"1 Decembrie este ziua in care noi sarbatorim ceea ce ne uneste ca popor, dovedind ca avem puterea sa lasam deoparte ceea ce ne dezbina. Este ziua in care noi suntem chemati sa aratam ca avem intelepciunea de a alege bucuria unei zile de sarbatoare si nu patima sau resentimentele. Este ziua in care noi putem arata ca stim sa pretuim istoria, ca impartasim aceleasi valori nationale si ca avem aceeasi dorinta: binele acestei tari. Este ziua in care eu imi doresc ca noi toti sa privim spre viitor, sa depasim ura si dezbinarea, sa ne simtim mandri de istoria noastra si de numele de romani. Astazi, mai mult ca oricand, va indemn pe toti sa pastram Romania in dreptul inimii, sa ne amintim impreuna sa fim mai buni, sa fim uniti, sa respectam si sa pastram valorile si traditiile pentru care stramosii au luptat si pe care ni le-au lasat mostenire. Haideti sa aratam ca 1 Decembrie este o astfel de zi. La multi ani, romani! La multi ani, Romania!", a fost mesajul transmis de Carmen Dan.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.