Deputatii USR au parasit miercuri sedinta de plen a Camerei anuntand ca se vor duce in biroul presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, pentru a-i cere explicatii cu privire la ”declaratia de separare a relatiilor fata de partnerul strategic”.

USR paraseste sedinta si mergem noi la domnul Dragnea sa ne explice declaratia de separare a relatiilor fata de partnerul strategic”, a anuntat de la tribuna camerei Deputatilor presedintele USR, Dan Barna.

Deputatii USR au intrat in anticamera biroului lui Liviu Dragnea de unde, dupa o scurta asteptare, au fost primiti inauntru chiar de catre presedintele Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea le-a spus parlamentarilor USR ca pozitia lui este cea transmisa ieri, in scrisoarea transmisa Departamentului de Stat si ca, daca ei au o alta parere, sa se adreseze "institutiilor prietene".

"Ne-a invitat in birou, discutia a fost in acelasi cadru, considera ca avea tot dreptul (sa raspunda Departamentului SUA), ca putea sa vorbeasca in numele parlamentului si ne-a recomandat sa ne indreptam spre 'institutiile prietene', a spus presedintele USR, Dan Barna, dupa ce a iesit din biroul lui Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.