Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, nu se arata ingrijorat in urma mesajului Departamentului de Stat al SUA, sustinand ca mesajul ar face referire la proiectul propus de Ministerul Justitiei, nu la cel care se afla la acest moment in dezbatere.

"Acel mesaj ar trebui citit in integralitate - sau in acel mesaj se discuta de legile propuse de Guvern. Noi avem o dezbatere larga, pornim de la niste legi adoptate acum 14 ani, iar intregul sistem juridic din Romania ne cere sa intervenim asupra acestor legi. Fara indoiala, noi continuam aceasta dezbatere si vom tine cont in continuare de toate punctele de vedere exprimate de mediul juridic care este invitat", a afirmat Florin Iordache.

"Se face referire la legile propuse de Guvern. Fata de legile propuse de Guvern, eu si colegii care am semnat avem o serie de modficari importante", a adaugat el, citat de digi24.ro.

"Nu facem decat sa transpunem acele observatii si modificari cerute de sistemul juridic din Romania, niciuna din modficari nu aduce atingere independentei justitiei si nu pune presiune pe magistrati", a completat el.

Citeste si:



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.