Premierul Mihai Tudose sustine ca unele manifestatii au fost "justificate, normale si corecte", pe cand altele sunt "provocate".

"Unele dintre manifestari sunt justificate, sunt normale si corecte, altele sunt provocate. Manifestarea de azi (ieri, n.r.) in jurul Parlamentului n-a fost o manifestare spontana, au venit oameni (...) adusi cu autocare din zece judete (...) si care la ora cand pleca autocarul s-au risipit brusc", a spus prim-ministrul la Antena 3.

Premierul a oferit un exemplu si de un protest just.

"Ultima dintre ele, in fata Guvernului, a fost a medicilor de familie, care au dreptate. (...) S-au transformat in contabili, insuficient platiti, cu o birocratie absolut dementiala. (...) Incercam sa revenim in normalitate. (...) Un exemplu de manifestare in fata Guvernului justa. De ce au ajuns acolo? Ca am intrebat si eu: «de ce n-ati venit direct?». (...) Oamenii au avut dreptate: «De 20 de ani, de 15 ani, de 10 ani, tot scriem; pana nu ne strangem sa ne vada cineva, nu ne ia nimeni in seama». In regula, poate renuntam la lucrurile acestea, (...) fiindca nu este comod si nu este normal ca niste oameni sa trebuiasca sa iasa in piata ca sa se faca auziti", a completat Tudose, citat de bursa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.