Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca problemele sale penale survin din faptul ca presedintele Klaus Iohannis „a pus o parte din sistem pe el“. Declaratiile sale vin dupa ce presedintele a declarat, ieri, ca acesta ar trebui sa isi dea demisia.

„Nu e prima data cand (Klaus Iohannis - n.r) imi cere demisia. Are aceasta placere. Mai pune cate o parte din sistem pe mine si iar imi cere demisia. Asa se lucreaza. Se pare ca e o colaborare buna PNL-DNA, pe care am vazut-o la sueta GDS“, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a anuntat ca la parada de 1 Decembrie nu va sta alaturi de seful statului, la Arcul de Triumf, ci va merge undeva in tara. „Nu accept invitatia presedintelui Iohannis pentru ca nu cred in ea“, a spus Dragnea, potrivit adevarul.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Ploiesti, ca este clar ca Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, seful statului subliniind ca acesta nici nu trebuia sa ajunga in acea functie. "Este gresit ca in conducerea statului sa ajunga oameni cu probleme penale, fiindca acesta este rezultatul. Ei ajung acolo si vor sa-si apere pielea proprie, nu pielea romanului si atunci apar astfel de situatii de tip circ, cand oameni in toata firea vin si statueaza prostii de tipul statului paralel, se victimizeaza si asa mai departe, cand de fapt scopul lor este doar de a-si proteja propria persoana”, a afirmat presedintele Iohannis.

Citeste si: Iohannis, despre Dragnea: Trebuie sa demisioneze si nici nu trebuia sa ajunga in functie


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.