Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca liderii PSD "nu au inteles nimic"/ din demisia europarlamentarului Sorin Moisa, scrie informatia-zilei.ro.

"Din pacate, comentariile liderilor PSD demonstreaza ca acestia nu au inteles nimic din demisia lui Sorin Moisa. Sau, daca au inteles, prefera sa nu isi asume ceva, pentru ca nu e asa, ca sa supravietuiasca in partid, una spun si alta gandesc.

Am lucrat cu Sorin multi ani, si la Bucuresti si la Bruxelles. Cand a candidat la europarlamentare pentru PSD, am inteles ca face asta pentru ca el crede in valorile social-democrate. A facut-o dupa ce avea deja o cariera profesionala recunoscuta, fara sa aiba nevoie sa fie “omul" cuiva, asa cum insista unii dintre fostii lui colegi de partid, obisnuiti probabil cu functiile primite pe baza de juramant de obedienta Sefului.

Atacul furibund al unor lideri PSD impotriva unui gest de bun simt facut de un om care crede in valori si in principii politice arata, de fapt, teama acestora de oameni cinstiti, curati, profesionisti, care nu pot fi atacati altfel decat cu invective", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.