"Nu ma vad pe mine votand o motiune contra Guvernului PSD", sustine fostul premier Victor Ponta .

"Raspunsul meu este politicos, dar ferm: NU! Nu voi semna si nu voi vota Motiunea initiata de PNL- USR - PMP.

1. Nu ma vad pe mine votand o motiune contra Guvernului PSD (nu sunt ca Dragnea care i-a fortat pe altii sa voteze contra Guvernului PSD condus de Grindeanu).

2. Nu cred ca inlocuirea unui Guvern PSD cu unul condus de PNL ajutat de Basescu (fara program de guvernare, fara propunere de premier, fara majoritate parlamentara, fara credibilitate si legitimitate publica) este o solutie buna pt. Romania.

3. Votam alaturi de toti ceilalti deputati ai Opozitiei pentru inlocuirea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor pentru ca este acum principala piedica in dezbaterea si adoptare in forma corecta a Legilor Justitiei, a Bugetului sau a Codului Fiscal.

4. Votam alaturi de Opozitie pentru abrogarea modificarilor aberante la Codul Fiscal care sunt in vigoare si pot provoca la 1 Ianuarie un haos urias (TVA split, contributiile marite la contractele part time, trecerea contributiilor de la angajator la angajat si furtul banilor de la Pilonul 2 de pensii)!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.