Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu crede ca Romania va scapa de MCV.

"Credeti ca se va ridica vreodata raportul MCV? Sincer... In permanenta sunt ingrijorari, in permanenta la noi mai apare cate ceva. Eu nu cred ca acest MCV se va ridica vreodata sau, ma rog, in perioada asta contemporana", a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Deasemenea, a subliniat ironica ca inclusiv peste 10 ani vor aparea ingrijorari cu privire la Ordonanta 13.

"E ‘normal’. Dar despre legile Justitiei la ce se refera? Care sunt marile ingrijorari? Erau doua mari ingrijorari ca nu cumva sa luam jucariile dlui Iohannis si cu Inspectia judiciara. Decizia noastra a fost foarte clara, transmisa si public si de mine si de catre premier: Inspectia Judiciara va fi o institutie autonoma, nu cred ca poate fi suparat cineva pentru asta si avem draftul de lege pentru asta, cu o lege separata. Iar, din punctul partidului de vedere, numirile raman in continuare la presedinte, ca sa pastram acest sistem care este foarte bun si foarte cinstit", a adaugat el, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.