Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca orice persoana care este chemata in fata institutiilor de ancheta este nevinovata pana la o decizie a instantei.

"Punctul meu de vedere este acela de a reafirma ceea ce am spus si in trecut: pana la o decizie a instantei, orice persoana care este chemata in fata institutiilor de ancheta este nevinovata.

Mai mult de atat, avand in vedere precedentele numeroase din ultima vreme care arata in mod clar o incercare de rasturnare a actualei coalitii si a actualei majoritati si a Guvernului prin diferite mijloace, nu am nimic de adaugat, decat rog sa se ia nota de acest punct de vedere si mai departe, in functie de evolutiile acestui dosar, voi putea sa fac si alte comentarii", a spus Tariceanu, citat de libertatea.ro.

Citeste si: Liviu Dragnea, pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, constituire de grup infractional si fraudare de fonduri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.