Dupa ce la Congresul TSD de duminica s-au ascultat fragmente din coloana sonora a filmului "Piratii din Caraibe", fostul premier Victor Ponta a criticat dur actualul PSD, sustinand ca la "Primavara Social Democrata" melodia a fost "Exercitiu" a lui Valeriu Sterian.

"Am infiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) in Noiembrie 2002 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si Partidul si Romania/ am fost primul Presedinte al TSD si ma voi mandri mereu cu cei din echipa de atunci / la “Primavara Social Democrata” melodia noastra a fost “Exercitiu” a lui Valeriu Sterian. ( pe atunci cred ca Liviu Dragnea se pregatea sa vina de pe PD la PSD)!

Azi se vorbeste de “Pirati” cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi , agramati si aroganti si tineri chemati sa fie doar decor pentru liderii “Cartelului”! Nu chiar ce ne gandeam atunci.

Macar presedintele TSD este singurul sef de organizatie nationala a PSD care nu e din Teleorman- deocamdata?", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.