Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, sustine ca, privitor la modificarile Codului Fiscal ca exista o singura problema, care va fi rezolata de Guvern si anume, cea a angajatilor din IT.

"Avem o singura problema, care va fi rezolvata de catre Guvern: cei care lucreaza in IT. Dar sunt mai multe variante, pe care colegii din Guvern le vor propune", a declarat Liviu Dragnea, citat de romanialibera.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor subliniaza ca cei care lucreaza in IT aveau impozit pe venit 0, care va ramane asa, dar ca "salariile oricum nu le scad, ci se pune problema daca firma cheltuieste mai mult".

Referitor la acuzatiile de neconstitutionalitate privind Codul Fiscal, Dragnea spune ca s-a lucrat foarte mult la proiectul de modificare, alaturi de specialisti. "Nu vad de ce ar putea fi neconstitutional. Companie dupa companie anunta ca nu vor scadea salariile".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.