Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, crede ca cei peste 20.000 de oameni care au protestat duminica seara in Bucuresti si in alte orase din tara au fost scosi din case de „noua Securitate”, Laura Codruta Kovesi si de „statul paralel”.
Este dreptul romanilor sa protesteze, este un drept castigat cu sange in 89, de noi, de camarazii, de prietenii mei, de oamenii care au murit atunci. Este trist ca acum, dupa 27 de ani, copiii tai protesteaza pentru noua Securitate, pentru Kovesi si pentru statul paralel. Ma rog, este dreptul lor sa protesteze.

PSD este foatrte tare in momentul de fata. Daca dumneavoastra pentru 3.000 de oameni considerati ca are PSD o imagine proasta, daca noi maine facem un apel sa iasa in strada cei care ne iubesc si care inteleg ca trebuie schimbate legile justitiei si care doresc sa se schimbe toata aceasta mizerie, acestia sunt 90%. Cei care au fost anuntati pe Facebook de protestele pe legile justitiei nu prea stiu ce si cum, ei au venit pentru ca asa le-a cerut sistemul
”, a declarat Codrin Stefanescu, la Antena 3, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.