Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca oamenii care s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta nu sunt la curent cu ceea ce scrie in proiectele de modificare a legilor justitiei.

"Ori exista o foarte mare dezinformare, ori cei care protesteaza nu cunosc legile, pentru ca cele doua probleme invocate - cea cu nunirea si revocarea procurorilor, noi am prevazut presedintele sa fie cel care are ultima semnatura, iar in ceea ce priveste Inspectia Judiciara, noi am prevazut sa fie institutia independenta. Deci, repet, daca protestam, haideti sa ne uitam si pe legi", a spus fostul ministru al Justitiei, citat de stirileprotv.ro.

Peste 20.000 de oameni au protestat
in Bucuresti impotriva modificarilor legilor justitiei. De asemenea, mii de persoane au iesit in strada si in tara. Oamenii au scandat „Justitie, nu coruptie”, „Nu vrem sa fim o natie de hoti”, „Jos Guvernul”, „PSD ciuma rosie”, „CCR sluga PSD”. „Iesiti din casa daca va pasa”, „Noaptea hoti, ziua mafioti”, „Alegeri anticipate”, „Veniti cu noi, va fura si pe voi”, „Serban Nicolae, du-te la parnaie”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.