Fostul ministru Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru modificarea Codului Penal, este de parere ca un prag modic in ceea ce priveste abuzul in serviciu "nu va deranja pe nimeni", informeaza digi24.ro.

”Maine (miercuri - n. red.) va invit la comisia speciala, vom discuta si sper ca vom venim cu o formula (referitor la abuzul in serviciu - n. red.). Acel prag care suscita foarte mare interes a fost solicitat si in cele doua decizii ale CCR, iar daca va fi un prag modic, eu cred ca nu va deranja pe nimeni. Un prag modic ma refer chiar pornind de la propunerea pe care ne-a facut-o asociatia magistratilor, acel prag care vizeaza 10 salarii, undeva la 19.000 de lei.

Un prag minimal nu cred ca deranjeaza pe nimeni. Pana in acest moment cred ca sunt 14 -15 formule si maine dezbaterile vor continua atat la Codul Penal si Codul de procedura penala in concordonanta cu deciziile CCR", spus Florin Iordache, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.