Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca i-a spus lui Florin Iordache sa tina cont de pozitiile sale publice in legatura cu procedura de numire a procurorilor sefi.

"Am inteles ca membrii comisiei speciale au redactat impreuna un proiect comun si incep dezbaterile in acea comisie pe acel proiect de lege (de modificare a legilor Justitiei - n. red.) (...)

Eu i-am spus domnului Iordache sa tina totusi cont de pozitiile mele publice in legatura cu procedura de numire a procurorilor sefi. L-am rugat sa incerce sa tina cont de pozitia mea publica pentru ca nu au aparut pana acum pentru mine argumente serioase ca sa se schimbe actuala procedura", a spus Dragnea, citat de stirileprotv.ro.

Privitor la Inspectia Judiciara, Dragnea este de parere ca aceasta ar trebui sa ramana o institutie autonoma.

"Nu cred ca este bine sa treaca in subordinea MJ (Inspectia Judiciara - n.red.). Se pare ca nici actuala forma nu este cea mai buna, cred ca trebuie sa sa gandeasca un sistem, un mecanism, o structura, o institutionalizare care sa faca din Inspectia Judiciara o institutie autonoma. Cred ca asta isi doreste toata lumea", a adaugat social-democratul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.