Dupa ce Mihai Tudose l-a propus pe fostul prim-ministru Sorin Grindeanu pentru preluarea presedintiei Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Victor Ponta este de parere ca PSD se pune "intr-o situatie de un ridicol absolut".

"Caragiale este depasit de Dragnea - jos Grindeanu, sus Grindeanu. Eu nu stiu cum se mai pot uita in ochii cuiva cand acum trei luni bateau cuba ca l-au dat jos pe Grindeanu. (...) Sorin Grindeanu este prima optiune care nu mai vine din Teleorman dar, dincolo de asta, PSD s-a pus intr-o situatie de un ridicol absolut", a spus Victor Ponta la Parlament.

"Este bun, i se potriveste functia si ma bucur ca, probabil, l-a propus Tudose. Ma bucur numai inchipuindu-mi fata lui Dragnea maine votandu-l pe Grindeanu", a adaugat fostul sef al Executivului, citat de digi24.ro.

De asemenea, Victor Ponta a vorbit si despre ministrul Finantelor, Ionut Misa.

"Am impresia ca e o chestie prin care il saboteaza pe Tudose, altfel nu-mi explic declaratiile astea aberante, sincer. Eu il stiu pe Misa, a lucrat si in Guvernul meu, la un nivel mai jos, e adevarat, e un tehnician, dar la chestia asta probabil ca il pune Dragnea sa anunte (...), ca sa-l faca pe Tudose de ras. E o nebunie, nu ai voie sa te joci asa cu taxe si impozite (...) Nu e prima eroare de comunicare, nu, e a o suta, cred ca din prima zi. (...) Eu incep sa cred ca e tot un fel de batalie interna in care pe ministru il pune de la partid sa spuna ceva, ca prim-ministrul sa dea explicatii si ati vazut ca Tudose o tot da din colt in colt", este de parere Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.