Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat, marti dimineata ca il va demite pe directorul CFR, Marius Chiper, nemultumit ca trenul cu care a calatorit de la Bucuresti la Deva a avut o intarziere de aproape o ora. 

Ministrul Transporturilor este intr-o vizita in judetul Hunedoara si a ajuns la Deva cu trenul.

Garnitura - care circula de la Constanta - a avut o intarziere de aproape o ora, spre nemultumirea ministrului, care a spus ca o astfel de intarziere nu se justifica, in conditiile in care vremea era buna.

El a spus ca il va demite pe directorul CFR, Marius Chiper.

"Din acest motiv il demit pe domnul Chiper. Problema intarzierii trenurilor nu este pentru ca materialul rulant este invechit (...) Nu pot intelege cum pe calea ferata Bucuresti-Constanta, in care s-au investit sute de milioane de euro si care este cea mai moderna din tara, intr-o zi frumoasa, cu 20 de grade afara, trenul trebuie sa aiba intarziere de zeci de minute"
, a spus ministrul Transporturilor, potrivit News.ro.

Cel mai probabil, ordinul de demitere a lui Chiper de la conducerea CFR va fi semnat miercuri, cand Felix Stroe va reveni la Bucuresti.

Marius Chiper a fost numit in functia de director general al CFR SA in decembrie 2015. In perioada februarie-decembrie 2015, el a fost director general adjunct, iar intre 2010 si 2015 a fost sef de Unitate de Management de Proiect (UMP).

Luni, au fost schimbati din functie directorul Regionalei Cai Ferate Bucuresti si seful Garii de Nord. Directorul Regionalei Cai Ferate Bucuresti Laurentiu Maraloi si seful Garii de Nord Mihai Candea au fost schimbati din functie prin decizie a ministrului Transporturilor Felix Stroe, nemultumit de modul de administrare si intretinere a garii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.