Europarlamentarul PSD Catalin Ivan este de parere ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, se comporta ca "o vaduva neagra", care "se indragosteste de fiecare premier, apoi ii omoara".

”Dragnea este o vaduva neagra. Se indragosteste de fiecare premier, apoi ii omoara. PSD este intr-un blocaj. Dragnea ii prezinta in partid la inceput pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru functia de premier, apoi vrea sa scape de ei”, sustine Catalin Ivan.

"Am inteles ca pe Liviu Dragnea nu-l intereseaza viitorul partidului, nici al tarii, ci doar sa fie cateva zile in plus liber, iar Tel Drum sa mai ia niste contracte. Dar nu este necesar sa ne facem de ras in Europa", a adaugat el, citat de stirileprotv.ro.

Referitor la remanierea ministrilor, europarlamentarul este de parere ca este fireasca inlocuirea persoanelor cu probleme penale."Cum sa-i tii in guvern, apoi sa-i trimiti la discutii la Bruxelles? Poate ca sunt nevinovati, dar, pana isi rezolva problemele, trebuie retrasi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.