Avand in vedere ca in ultimul timp s-a vehiculat faptul ca ar exista tensiuni in PSD, prim-ministrul Mihai Tudose a specificat la randul sau ca intr-adevar, relatia sa cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu se afla "in cel mai fericit moment".

Mai mult decat atat, seful Executivului a spus chiar ca ia in calcul sa-si dea demisia in cazul in care sondajul lui Marius Pieleanu este real, unde increderea in Guvern a scazut foarte mult, chiar daca cea in PSD se mentine la cote mari, scrie ziare.com.

"N-as putea spune ca este un moment fericit al relatiei dintre noi doi, o sa ne lamurim maine. Chiar nu am ce sa imi reprosez. Maine vom face aceasta discutie, cand vom vorbi despre toate barbateste", a sustinut premierul.

"Va trebui sa umblam la Guvern si sa stabilim foarte clar relatiile dintre partid si Guvern".
De asemenea, chestionat daca relatiile dintre PSD si Guvern sunt corecte, raspunsul lui Tudose a fost: "Pot fi imbunatatite".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.