Victor Ponta sustine ca premierul Mihai Tudose chiar merita felicitat pentru intrevederea cu prim-ministrul Bulgariei si pentru reluarea sedintelor comune de Guvern, scrie romaniatv.net.

"Uite ca am ceva pentru care Mihai Tudose chiar merita felicitat : faptul ca se vede azi cu Premierul Bulgariei, reia sedintele comune de guvern si reporneste proiectul Trilateralei si cu Serbia ( lansat ca “Grupul de la Craiova” si omorat de Iohannis si Ciolos din miopie politica)! Bravo si sa nu abandonam iar acest lucru!

Prietenii poti sa-i alegi dar vecinii sunt dati de Dumnezeu si trebuie sa te intelegi cat mai bine cu ei - Bulgaria si Serbia sunt aliatii nostri naturali atat strategic cat si economic si politic!

Washington, Bruxelles sau Berlin sunt importanti dar departe - eu am sustinut mereu cu toata convingerea ca Belgrad si Sofia trebuie sa fie principalii nostri parteneri!

Update:
Ps - nu o sa ma abtin sa vorbesc in continuare despre Chisinau si Republica Moldova care par sa fie total abandonate de Romania in ultima perioada - sarbatorim in 2018 Anul Centenarului si parca vrem sa uitam ca in 1918 Basarabia si Bucovina au venit alaturi de noi chiar inainte de 1 Decembrie.

Mihai Tudose a facut prima vizita de lucru in calitate de Premier la Chisinau - pacat ca Presedintele Iohannis nu a avut pana acum NICI MACAR O VIZITA oficiala in Moldova", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.