Liviu Dragnea a ajuns, marti dupa-amiaza, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care reia de la zero procesul in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman. El a fost asteptat la sediul ICCJ de mai multe persoane care au agitat catuse si au strigat "La puscarie cu tine".

UPDATE - Liviu Dragnea a iesit, marti dupa-amiaza, dupa aproximativ patru ore, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care a reluat de la zero procesul in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman. El a fost asteptat de mai multe persoane aduse de catre Codrin Stefanescu si si-a facut cu greu loc printre jurnalisti, care l-au insotit si asaltat cu intrebari de la iesirea din sediul ICCJ si pana la masina. Aceasta dupa ce la sosire a fost asteptat de un grup de contestatari care agitau o pereche de catuse.

Liderul PSD a fost asteptat la intrarea in cladire de aproximativ zece persoane care au scandat impotriva acestuia si au strigat "La puscarie cu tine!". De asemenea, oamenii au agitat catuse, scrie News.ro.

Liviu Dragnea nu a facut nicio declaratie, cerandu-le jurnalistilor care l-au asaltat sa ii faca loc sa intre in cladire.

Odata ajuns pe holul ICCJ, presedintele PSD s-a intalnit cu fosta sa sotie, Bombonica Prodana.

Decizia reluarii procesului in care este judecat liderul PSD a fost luata in 5 septembrie, in conditiile in care judecatoarea Anamaria Dascalu se va pensiona si nu va mai face parte din completul caruia i-a fost repartizat acest dosar, fiind inlocuita de Constantin Epure. Astfel, a fost invocata o decizie a CEDO, fiind pusa in discutie din oficiu reluarea procesului.

In acest dosar, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, fiind acuzat alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.