Aflat la deschiderea anului universitar de la Iasi, Liviu Pop a vorbit despre sistemul educational din Romania si despre viitorul acestuia, prilej cu care a spus ca "fiecare copil merita un viitor mai bun decat cel prezent".
"Eu, de exemplu, nu ma pot uita linistit in oglinda pana nu reusesc sa imi duc misiunea pana la capat. Am o cauza, sunt dator alaturi de echipa mea din minister cu reforma veritabila a educatiei, indiferent ca asta imi place sau nu, ca starneste critici sau nu. Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, educatie, studii, fiecare copil merita un viitor, un viitor mai bun decat cel prezent”, a spus ministrul Educatiei, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.