Noua persoane au fost ranite, duminica dimineata, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul European 81, la iesirea din municipiul Zalau, judetul Salaj. O femeie a ramas prinsa in masina si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare. Toate cele noua victime au ajuns la Unitatea Primiri Urgente a SMURD Zalau.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Salaj, un accident s-a produs pe DE 81, la iesirea din municipiul Zalau, fiind implicate doua masini in care se aflau noua persoane.

”Toate cele noua persoane au fost ranite – patru grav si cinci mai usor”, au precizat prezentantantii Politiei Salaj, potrivit News.ro.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj au precizat ca o femeie a ramas prinsa in masina si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare.

La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD si cinci echipaje ale Ambulantei, care au transportat cele noua persoane ranite la UPU SMURD Zalau.

Potrivit PJ Salaj, o femeie de 38 de ani se afla la volanul unei masini care circula dinspre Zalau spre Cluj, iar intr-o curba la dreapta nu a adaptat viteza, intrand pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un barbat de 47 de ani.

In urma accidentului, patru persoane, cu varste cuprinse intre 38 si 59 de ani, au fost grav ranite, iar cinci persoane cu varste cuprinse intre 15 si 54 de ani au fost ranite usor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.