Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, marti seara, ca luarea de pozitie a presedintelui Iohannis in privinta schimbarilor legilor din Justitie si a implicarii politicului in justitie va duce la o serie de atacuri.
Presedintele Iohannis se constituie, in clipa de fata, ca singura forma de opozitie politica credibila la actuala guvernare si la actuala coalitie, pentru ca asa-zisele partide de opozitie continua sa nu conteze. Luarea de pozitie a presedintelui este, in cea mai mare masura, justificata de un principiu care unifica tot ceea ce a spus: problemele justitiei se rezolva in justitie.

Citeste si:

Toate aceste institutii – guvernul, parlamentul, partidele de guvernare: PSD, ALDE – doresc sa se substituie justitiei. Justitia are problemele, dificultatile si neajunsurile ei grave, dar ele nu pot fi rezolvate de catre alte puteri in stat, ci trebuie rezolvate in interiorul justitiei de organismele abilitate: Inspectia Judiciara, CSM-ul. Sunt organisme care pot lua masuri. De aceea este justificat ceea ce a spus presedintele Iohannis. Acum se vor pune tunurile pe domnul Iohannis din partea coalitiei de guvernare, a unor membri ai guvernului, din partea televiziunilor de propaganda. Se va trece la un tir mult mai intens asupra presedintelui Iohannis. Pana acum nu s-a pronuntat presedintele si atunci au fost atacuri sporadice. Acum, ele se vor intensifica", a spus jurnalistul, la Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.