Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a reactionat vis-a-vis de problemele penale ale vicepremierului Sevil Shhaideh si ale ministrului Rovana Plumb.
„Acum doua saptamani, suntem intr-un proiect cu fostul ministru Pislaru, care a fost tavalit prin presa, ca tot felul de nenorociri, a fost impins afara, a fost... si dupa aceea s-a dovedit ca e nevinovat. Si cazuri de genul asta avem nenumarate. Eu cred ca ne dorim o societate normala.

O societate normala inseamna exact ce scrie in Constitutie, adica prezumtia de nevinovatie. Si pana la urma, intr-un fel sau altul, nu vedeti ca toti avem dosare penale? Ce facem, ne dam demisia toti? Daca e asa, inseamna ca facem dosare celor putini care au ramas fara si plecam cu totii. Iesim din tara, nu?
”, a declarat Robert Negoita, inainte de sedinta BPN a PSD, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.