Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni ca va cere in sedinta de azi a conducerii partidului revocarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Nu prea avem ministru al Justitiei, pentru ca in ultimele zile nu am vazut niciun punct de vcedere al lui Tudorel Toader vizavi de toate abuzurile si de incalcarea deciziei CCR din partea DNA, dar sper ca astazi totusi domnul Tudorel Toader sa aiba o pozitie, pozitia aceea de ministru al Justitiei. Adica sa apere ceea ce a jurat sa apere cand a depus juramantul la Cotroceni”, a declarat Stefanescu inaintea sedintei BPN al PSD.

Codrin Stefanescu a sustinut ca el ii cere ministrului Justitiei ”sa ia pozitie legala”, scrie News.ro.

Daca va fi un vot astazi, eu voi vota pentru pastrarea celor doua colege ale noastre in Guvern. O sa le cer sa fie tari in aceste momente, am mai trecut noi prin asa ceva si cu siguranta vom merge mai departe si vom si castiga aceasta batalie. Eu consider ca e printre ultimele zvacniri ale statului paralel”, a mai declarat secretarul general adjunct al PSD.

El a mai sustinut ca ministrul Justitiei are suficiente motive sa ceara revocarea din functie a procurorului general Lazar.

Dar domnul Toader a tacut permanent si am o mare nedumerire vizavi de aceasta tacere de aur. (...) La CEX de saptamana asta de la Sucevita voi cere clar revocarea ministrului Justitiei”, a precizat Stefanescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.