Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca sunt persoane care „politizeaza pana si ciclonul”, aglomeratia in trafic fiind, in opinia sa, preferabila pierderii de vieti omenesti.
Imi pare foarte rau ca sunt inca persoane care politizeaza pana si ciclonul si considera ca cineva - eu sau poate altcineva de la primarie — am dorit sa inducem panica sau nu am dorit, dar asta s-a obtinut. (...) E de preferat o aglomeratie in trafic decat pierderea de vieti omenesti. Imaginati-va daca se confirma ad litteram avertizarea meteo si la ora 5 debuta furtuna. Ce se intampla cu acesti copii care ar fi fost surprinsi in exterior, in spatii libere? Nu cred ca vreau sa-mi imaginez”, a spus Gabriela Firea, miercuri seara, la Antena 3, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.