Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie in care el si sotia sa apar alaturi de Melania si de Donald Trump, la receptia oferita de catre presedintele SUA in onoarea sefilor de delegatii participanti la a 72-a sesiune a Adunarii Generale ONU.

"Alaturi de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump la receptia oferita in onoarea sefilor de delegatii participanti la Adunarea Generala a ONU", comenteaza seful statului inainte de a posta fotografia alaturi de Melania si de Donald Trump.

Cei doi sefi de stat s-au intalnit si cu ocazia vizitei pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o in SUA in luna iunie.

Atunci Trump a postat pe Facebook o fotografie de la discutiile avute cu Iohannis. "Mare onoare sa-l primesc astazi la Casa Alba pe presedintele Klaus Iohannis", scria Donald Trump.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.