Fostul prim-ministru Victor Ponta il avertizeaza pe presedintele PSD Liviu Dragnea cu privire la o anumita protectie de care acesta ar fi beneficiat pana acum, afirmand ca „nu o sa tina la nesfarsit!”

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca „minte cu nerusinare”.

"Liviu Dragnea minte cu nerusinare - la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici. Dosarul in care am fost audiat are numar de inregistrare din 2014!!! Este clar - 2014!?!?!?
Am fost chestionat in calitate de martor (nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!

Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata!

Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie!
Liviu - minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la "Sistem" nu o sa tina la nesfarsit!",
a scris, pe pagina sa de Facebook, fostul premier.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.