Fostul premier Victor Ponta a vorbit la postul public despre motivele pentru care a fost audiat la DNA.

"Am fost audiat despre ce am facut eu, ca prim ministru. Cum am adoptat hotarari de guvern, cum era sistemul, cine venea cu avize. Nu a fost usor sa explic, ca e un sistem complicat. Initial, parcursul unei hotarari de Guvern, dupa care am ajuns la o anumita hotarare, care facea obiectul dosarului. Are legatura cu o HG care a fost adoptata in 2013", a spus fostul sef al Executivului.

"Banuiam ca o sa fiu chemat sa fiu intrebat «Bai, Ponta, de ce ai dat tu lacul ala?». Si m-am enervat, ca eu l-am dat. L-am dat, ma rog, am semnat sa mearga la Consiliul Judetean. Habar nu am avut ca de la Consiliul Judetean se duce la Tel Drum", a adaugat Ponta, citat de digi24.ro.

De asemenea, a subliniat ca nu a mers la DNA pentru a da declaratii impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Nu am fost sa il dau in gat ca, daca voiam, o faceam. Si el stie despre mine si eu despre el. Am stat cinci ani impreuna. Dragnea e trist ca asa e natura lui. Sta prea mult cu Codrin. Eu m-am dus la DNA sa ma apar, nu sa denunt pe cineva. Eu cred ca Dragnea e inca foarte util sistemului. Se duce la o emisiune, isi arata coltii... si atat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.