Senatorul Iulia Scantei a anuntat ca PNL si USR au atacat la CCR proiectul de lege de modificare a Legii referendumului.

"Prin acest demers, PNL nu blocheaza organizarea niciunui referendum la nivel national. PNL nu a contestat Legea 3/2000 in forma actuala, care permite organizarea oricarui referendum, ci am contestat legea de modificare a acestei legi prin care Parlamentul, CCR si presedintele au fost eliminati din procedura legala si constitutionala prevazuta anterior cu privire la stabilirea obiectului si datei de organizare a referendumului", a declarat Iulia Scantei, citata de europafm.ro.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca va ataca la CCR proiectul de modificare a Legii referendumului. "Am luat decizia in Biroul Executiv sa atacam la CCR proiectul de lege de modificare a Legii referendumului. Dupa cum stiti, din neant a aparut un proiect de lege de modificare a Legii referendumului care a trecut de Parlament, de Camera Deputatilor in decurs de doua zile cred sau trei zile", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.