Dupa nominalizarea lui la Ministerul Apararii, presedintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac la adresa lui Mihai Fifor

"Fifor e bun la toate. L-au luat din Oltenia si l-au pus presedinte la Arad, a trecut prin diverse ministere - a fost propus la Transporturi, mai inainte a fost ministrul Economiei si acum e bun si de ministrul Apararii. Fifor asta e bun la toate. Probabil, absolvind filosofia si stand mult in biblioteca, a avut acces, in biblioteca se gasesc carti din mai multe domenii si probabil stie titlurile, le-a citit titlurile. Va face exact ceea ce a facut si la celelalte ministere, adica nimic", a spus Ludovic Orban, citat de digi24.ro.

De asemenea, a avertizat ca exista riscul ca Romania sa-si piarda credibilitatea, in conditiile in care Guvernul nu vrea sa-si respecte angajamentul de asigurarea a 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei.

"Nu vorbesc in pustiu, stiu foarte bine ca au fost dicutii care s-au purtat pe aceasta tema: cum tinem deficitul sub 3%. Una dintre solutiile prezentate a fost sa nu se efectueze aceste cheltuieli pentru inzestrare pe pretextul ca nu se apuca sa se semneze contractele. Nu pot sa nu remarc faptul ca doi ministri ai Apararii, inainte de a se duce la Washington, si-au pierdut mandatul", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.