Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca, fata de premierul Mihai Tudose, el primeste salariul pe card, pentru ca altfel ar trebui sa plece "cu sacul" de la casieria Parlamentului, mai ales daca se "supara" pe el si ii dau banii doar in monezi.

"De aici, de la Parlament, salariul se duce direct pe card. Si mie mi-e frica sa plec cu sacosa cu bani de aici, asa ca ramane pe card. Pai, daca se supara de aici de la casierie si imi da numai monezi? Plec cu sacul", a raspuns, ironic, Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a spus in august ca el refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii ”cate doi bani” de fiecare data cand foloseste cardul si a povestit o experienta personala potrivit careia a depus la banca 500 de dolari, iar dupa doi ani a fost sunat de banca pentru a plati 50 de dolari comision, in conditiile in care banii depusi nu mai erau in cont.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.