Consilierul USR Clotilde Armand a mers, miercuri dupa-amiaza, la DNA, ea spunand, la iesirea din sediul institutiei, ca a depus o sesizare legata de suspiciuni de frauda la Primaria Sectorului 1, fara a preciza despre ce este vorba.

Clotilde Armand a ajuns la DNA dupa ora 13.00 si a stat la rand la intrarea in sediul institutiei. Ea a venit singura.

La iesirea de la DNA, Clotilde Armand a spus ca a venit pentru a face o sesizare privind suspiciuni de frauda la Primaria Sectorului 1.

"Am venit pentru a face o sesizare in privinta unor suspiciuni de frauda in Primaria Sectorului 1. Este vorba despre ceea ce am descoperit noi acum in Primaria Sectorului 1. (...) Aceste fraude se soldeaza cu niste prejudicii pentru cetatenii romani. Nu e nimic dovedit, trebuie ca o ancheta sa aiba loc", a declarat Clotilde Armand, care a refuzat sa spuna despre ce este vorba si le-a cerut jurnalistilor sa fie "mai intelegatori".

Ea a mai spus ca nu a sesizat conducerea Primariei inainte de a veni la DNA.

"Nu am sesizat conducerea primariei inainte de a veni aici, doresc o ancheta profesionista. A fost un demers personal. Sper ca primarul va fi foarte fericit ca eu m-am autosesizat si am actionat ca orice cetatean. Sesizarea nu-l vizeaza pe primar, este vorba de un serviciu al primariei", a adaugat Clotilde Armand.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.