Prim-ministrul Mihai Tudose a sustinut intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca Ministerul de Finante a sustinut ca alocatia de hrana pentru militari nu ar trebui platita in prima jumatate a lunii, ci la final, insa unii au inteles altceva.

"Ministerul de Finante a spus ca acolo ceva se intampla gresit. Acea alocatie de hrana pe care o primesc militarii nu este normal si corect sa se dea in prima jumatate a lunii pentru toata luna, ca este o plata in avans si recomandarea MF este ca acea plata sa se dea la sfarsitul lunii. Si de aici incolo unii au inteles altceva", a declarat seful Executivului, citat de hotnews.ro.

"De aici a fost si solicitarea si demisia domnului ministru. Am zis: domle, cum poti sa se ajunga de la asa ceva la acel gen de comunicat, sa fie pe site, sa fie discutia de vineri si noi sa aflam din presa marti! Deci, este o nebunie!", a adaugat Tudose.

Chestionat care este lectia invatata in urma acestui incident, raspunsul premierului a fost: "Mai multa responsabilitate in comunicarea publica si in aruncarea in aer a unor sisteme pe baza unor tampenii si imi asum prioritatea termenilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.