Prim-ministrul Mihai Tudose sustine ca a vorbit cu fostul premier Sorin Grindeanu despre o serie de intrevederi pe care fostul sef al Executivului le-a avut pe politica externa.
"Eu l-am rugat sa vina. L-am solicitat sa imi dea niste lamuriri (...) despre niste intalniri pe care le-a avut pe politica externa. Intalnirile tete-a-tete, stiti, nu se inscriu nicaieri", a afirmat Tudose, citat de ziuadecj.realitatea.net.

Pe data de 24 august, premierul Tudose declara, la un post de televiziune, ca a discutat cu Sorin Grindeanu despre posibilitatea de ai se oferi o functie. "Da, am vorbit la nivel si personal, si politic, si intr-o echipa de partid, fiindca totusi Sorin Grindeanu a fost premierul Romaniei sase luni de zile..., cu un bagaj de informatii acum si cu o experienta care pot fi folosite pentru Romania. (...) Eu cred ca poate fi un element util pentru tara".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.