Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca la referendumul pentru modificarea Constitutiei privind redefinirea familiei ar trebui introduse si alte intrebari.

"Eu am participat (la referendumuri-n.r.), referendumul este cea mai desavarsita forma de democratie in care cetatenii sunt chemati sa sustina un punct sau altul de vedere.

Consider in schimb ca, daca tot se cheltuiesc banii acestia, ar trebui facut un referendum si pentru consfintirea in Constitutie a interzicerii traseismului politic la nivel parlamentar, cred ca ar trebui facut referendum privitor la pozitia cetatenilor fata de propunerile pe care le formuleaza partid de guvernamant privitor la incalecarea justitiei de catre PSD si ALDE.

Cred ca se pot pune si alte intrebari cetatenilor la acest referendum astfel incat sa nu se cheltuiasca banii deja dati si cetateni sa fie consultati pe mai multe teme in care cred ca trebuie sa-si spuna punctul de vedere", sustine Orban, citat de capital.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.