Vicepresedintele PNL, Florin Citu, atrage atentia asupra programului de guvernare, sustinand ca "impozitul pe cifra de afaceri nu a murit".

"Atentie la programul de guvernare...

PSD a «uitat» de masurile din programul de guvernare care ar fi dus la o oarecare relaxare fiscala.

Restul masurilor, in special de cresteri ale salariilor in sectorul bugetar, eliminarea pilonului II de pensii, accize, impozite mai mari , TVA defalcat etc.. au fost respectate.

Eu va spun ca impozitul pe cifra de afaceri nu a murit!!! Dar sigur au murit toate masurile care mai reduceau din povara fiscala ( de exemplu, eliminare impozit dividende )

Program de guvernare Tudose :
«Vom introduce impozitarea veniturilor pentru toate companiile din Romania, (impozit pe cifra de afaceri) începând cu 01 ianuarie 2018. Acest impozit va inlocui impozitul pe profit și va avea 2 sau 3 trepte de impozitare».

Are curaj Tudose sa nu respecte programul de guvernare? Sa-l intrebe pe Grindeanu.

P.S. «Nu se desfiinteaza. Dumnezeule, de unde le scoateti?! Cum sa spuna asa ceva, o sa vorbesc cu el (n.r.: Ionut Misa). Nu se desfiinteaza. Punct», a spus premierul desemnat Mihai Tudose, intrebat de masura pe care o va lua noul Executiv privind pensiile", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.